avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,eu sunt in concediu crestere copil pana la anul in martie,dar sunt din nou insarcinata si data probabila de nastere este in ianuarie,am inteles ca o sa iau un stimulent pana termin primul concediu crestere copil.Intrebarea mea este,o sa mai beneficiez inca doi ani de ccc din martie incolo sau decand o sa se nasca copilul?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:08, 17 Octombrie 2015
1. - Intrati direct din CCC1 in CCC2 imediat ce se termina CCC1.
- Un CCC se acorda pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 1 an sau 2 ani (depinde pentru ce varianta de CCC ati optat).
- Indemnizatia pentru CCC2 va fi egala cu indemnizatia pentru CCC1.

2. - Incepand cu data nasterii celui de al doilea copil si pana se termina CCC1 veti primi, pe langa indemnziatia pentru CCC1 inca 600 lei lunar.
- Mergeti la Primarie cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil si solicitati acesti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copii Criscriss Criscriss Buna ziua Sunt in concediu crestere copil din 1 aprilie 2016. Sunt insarcinata in luna a 6/7. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii martie. Pot intra direct in ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Informatii ccc1 suprapus cu ccc2 cutza4 cutza4 Bunza ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie.Acum sunt in CCC,copilul urmand sa faca 2 ani in 29.12.2016.Am aflat ca sunt insarcinata si al doilea copil ... (vezi toată discuția)