avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma dizolvata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma dizolvata

De curind a aparut o stire, si anume, societatile care nu-si depun situatile financiare pina pe 22 octombrie 2015 vor fi dizolvate de catre ANAF.
Am o societate care nu am mai depus nici un fel de situatie financiara de citiva ani, societatea fiind infintata de ani buni, pe societate am un autoturism. In momentul cind societatea va fi dizolvata, ce se va intimpla cu autoturismul si ce statut va avea acest bun, achizitionat cu bani din buzunarul meu?
Nu am posibilitatea sa achit datoriile firmei si nici sa mut masina pe alt nume.
Societatea este fara activitate de foarte multi ani, legea forfetarului data de Boc mi-a adus datorii care nu au fost platite integral si am ramas cu restante.
Ce pot sa fac?
multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
euanonimul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:53, 21 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara .Se va numi un lichidator in acest dosar, daca in trei luni de la dizolvare nu ati numit dv.unul .
Cu stima,
Marius B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fara lichidare firma cu datorii ericut ericut Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva..sau sa ma indrume eventual. In urma cu cateva zile m-am decis sa imi actionez in intanta fosta asociata ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma matculina matculina BUNA ZIUA. am infiintat o societate in 2001. am activat cu ea pina in 2002, dupa care treaba nu a mai mers si nu am mai efectuat nici o activitate cu ea dar am ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)