avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 activitati conform cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

activitati conform cod caen

buna ziua,daca o societatea are trecute in actul constitutiv activitati de comert cu ridicata al mai multor tipuri de produse(grupa CAEN 643)si intermedieri cu diverse produse(grupa Caen 641)dar este stipulat si : Import-export,comercializare cu ridicata si cu amanuntul cu produsele din obiectul de activitate al societatii asta inseamna ca pot desfasura activitati de comert cu amanuntul al tuturor produselor care fac obiectul activitatii?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Import- export DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Un srl cu asociat unic, vrea sa faca import cu produsele pe care pana acum le cumpara din tara. Cum ar trebui sa procedez? Decizie asociat unic ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen Alexandru_1987 Alexandru_1987 Buna seara, Detin o firma care lucreaza sub cod caen 1610-Taierea si rindeluirea lemnului . Cu acest cod as putea sa cumpar din Olanda 2000 de ... (vezi toată discuția)