avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa conventie la notar in acest sens nerespectata

Buna ziua, as dori sa stiu daca in momentul in care voi primi acasa sentinta de la judecatorie pot merge la fostul sot acasa sa imi iau fetita sau trebuie sa astept definitivarea ei ? El spune ca va face apel si nu o voi lua pe a mica acasa pana nu se termina apelul. Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Multumesc.
Sa intelegeti ca nu sunteti jurist. Va lipseste 448 cod de procedura civila, unde pe la pct. 2 sau 3 cred din alin. 1 zice si despre locuinta minorului.
Hotararea ar trebui sa aiba mentionat la final ca e executorie, cu apel. Chiar daca nu scrie negru pe alb, nu conteaza. E executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, dacă mi a fost încredințată custodie exclusivă ... Karla Loredana Karla Loredana Bună seara, dacă mi a fost încredințată custodie exclusivă fetita de 10 ani jumătate, alienată fiind de tatăl ei pe parcursul a 2 ani jumătate de ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor tatianab89 tatianab89 Am avut un divort cu minor,in urma careia s-a stabilit domiciliul fetitei la mine(am vazut pe portalul just.ro).Fetita este inca la fostul sot.Inca nu am ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)