avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consemnare in condica de prezenta si in pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consemnare in condica de prezenta si in pontaj

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca exista un articol in legislatia romana privind activitatea sindicala , si anume, cand un lider de sindicat se afla in delegatie sindicala care este modul de consemnare atat in condica de prezenta cat si in pontaj.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta se semneaza daca esti plecat in delegatie oficiala? autor-carte autor-carte Buna ziua. La institutul unde lucrez se semneaza zilnic condica de prezenta. Intrebarea mea este urmatoarea: atunci cand sunt plecat din localitate in ... (vezi toată discuția)
Pontaj versus condica de prezenta Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema: O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana care lucreaza si in strainatate simonacjcr simonacjcr Buna seara, Va rog mult sa.mi raspundeti daca poate fi angajata o persoana, care deja lucreaza in strainatate, cu contract de munca. Se poate angaja in ... (vezi toată discuția)