avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Demersurile luate in cadrul concursului de ocupare a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Demersurile luate in cadrul concursului de ocupare a functiei de secretar de primarie

buna seara!doresc sa aflu la cat timp anpf planifica examenul , dupa ce primarul a anuntat locul scos la concurs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 25 Octombrie 2015
In vederea organizării şi desfăşurării concursurilor, în cazul concursurilor de recrutare pentru care competenţa de organizare aparţine Agenţiei sau autorităţilor şi instituţiilor publice din administraţia publică centrală, acestea au obligaţia de a solicita avizul Agenţiei cu cel puţin 45 de zile înainte de data organizării probei scrise a concursului.

Agenţia emite avizul solicitat în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii solicitării.

Înainte cu cel puţin 30 de zile de data stabilită pentru proba scrisă, pe baza avizului sau, după caz, cu dovada înştiinţării Agenţiei, autoritatea ori instituţia publică organizatoare a concursului are obligaţia asigurării publicităţii concursului, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Sunt funct.public din aug.2001.In dec.2009 am avansat in clasa I ,grad asistent.In dec.2012 se implinesc 3 ani si pot promova de la asistent la ... (vezi toată discuția)
Ocupare post perioada determinata functionar public georgiananegoita georgiananegoita Va rog sa ma lamuriti care este procedura ocupare post pe perioada determinata intr-o primarie.Am citit Legile si am inteles ca trebuie insttiintata ANFP,mai ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)