avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Bet365
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Bet365

Buna ziua,
Conform ONJN (OUG 77/2009), toti utilizatorii site-ului Bet365, care au pariat in perioada 10-30 septembrie (in aceasta perioada site-ul a functionat fara licenta), sunt amendati cu sume cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei, indiferent de suma rulata. Eu ma numar printre cei care au pariat in acea perioada. In baza acestei Ordonante, ONJN trimite acasa jucatorilor un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor. Eu nu am primit somatie pentru a semna acest proces verbal si as vrea sa stiu in cazul in care primesc ce am de facut... daca exista temei legal in baza caruia sa fiu amendata si daca este necesar sa consult un avocat in aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Amenda onjn aribasoiu aribasoiu Legalizandu-se pokerul in Romania, Partypoker trebuia sa achite datoria fata de statul roman pentru a-si lua licenta sa si desfasoare activitatea in Romania. ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o amenda (50.000) data de onjn? basuionut basuionut Salut, am un website care promoveaza jocurile de noroc online, in data de 17 martie am fost chemat la ONJN pentru a primi o amenda imensa de 50.000 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)