avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Demisie Administrator Special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Demisie Administrator Special

Demisia Administratorului Special are ca efect imediat ridicarea dreptului de administrare? Cat de repede se poate intampla acest lucru?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
zpavel_alia, utilizator

Alte discuții în legătură

Modalitate de demisie Alex28 Alex28 Lucrez la punctul de lucru al unei firme care isi are sediul in alt judet. Vreau sa demisionez, dar din diferite motive administratorul nu vrea sa imi semneze ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuat ana1234maria ana1234maria Buna ziua Problema mea se pune in felul urmator: am fost in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani pana la data de 15 iulie 2010. Cand m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Ajutor :) anonimadintm07 anonimadintm07 Buna ziua, Acum o luna de zile am fost angajata la o firma de specialitate din Timisoara pe un post superior cu un contrat de munca de o luna care trebuia ... (vezi toată discuția)