avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări ACManuela
                      Utilizator

ACManuela
                      Utilizator                    

ACManuela, utilizator
 ACManuela, utilizator                   
                 ACManuela	                   

Buna ziua,
Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata.
La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)
	                    ACManuela	                   

Buna ziua,
Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata.
La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)

alex_17xxx	                   

care poate fi urmarile finale la un dosar penal in care sunt implicat ca inculpat, adica am condus pe drumurile publice in stare de ebrietate,avand alcoolemia ... (vezi toată discuția)
	                    alex_17xxx	                   

care poate fi urmarile finale la un dosar penal in care sunt implicat ca inculpat, adica am condus pe drumurile publice in stare de ebrietate,avand alcoolemia ... (vezi toată discuția)

Anonim9705	                   

In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , dar sub influenta alcoolului . Mi-a fost suspendat permisul , trimis in Romania unde am avut ... (vezi toată discuția)
	                    Anonim9705	                   

In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , dar sub influenta alcoolului . Mi-a fost suspendat permisul , trimis in Romania unde am avut ... (vezi toată discuția)