avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare CIM

dacă expiră CIM ,până se semnează un nou CIM cum vor fi plătiți salariații ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 22:20, 15 Decembrie 2015
Daca data expirarii c.i.m. coincide cu data de cand se incepe activitatea in baza noului c.i.m., atunci vor fi platiti la salariul mentionat in noul c.i.m.
poi eu întreb dacă nu corespund acete date ,adică să zicem că expiră în 01 01 2015(ipotetic) și se semnează noul CIM în 01 03 2015 ,în aceste două luni cum sunt plătiți salariații ?
In acest caz, nu au cum sa fie platiti decat la negru.
nu rămâne valabil vechiul contract ?
Nu are cum sa ramana valabil vechiul c.i.m. Acesta inceteaza de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat.

Alte discuții în legătură

Refuz munca Vioreld Vioreld buna ziua. pot fi concediati 2 salariati care pe motiv de neplată a salariilor au refuzat sa se deplaseze la o lucrare? (vezi toată discuția)
Concilierea conflictelor de interese mike250 mike250 Concilierea conflictelor de interese Notiunea de conciliere A concilia inseamna a pune de acord, a impaca, a inlatura divergentele, contradictiile ... (vezi toată discuția)
Referitor la o sentinta civila ContSters271857 ContSters271857 anul trecut la unitatea unde lucrez sau facut negocieri colective,pe care eu leam contestat in instanta cu ITM la contegios si sa anulat incheierea CCM,si ... (vezi toată discuția)