avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere bani de pe card gasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere bani de pe card gasit

Buna ziua! Pe scurt, am primit la adresa din buletin o hartie de la bcco cu rugamintea sa ma prezint pentru inmanarea dosarului/actelor referitor la dosarul nr.x , mai exact la Serviciul de combater a criminalitatii informatice . Gandul meu zboara la faptul ca acum aproximativ 2 ani am gasit o gentuta cu cateva lucruri personale (parfum , pasta de dinti etc) si cu un card bancar impreuna cu pin-ul, din motive greu de explicat (realizand ulterior ce fac) am utilizat card-ul pentru a extrage suma de 200$, dupa cateva luni am fost cautat de un Politist de la Bucuresti , sectia de langa Stefan cel Mare , i-am recunoscut fapta, am dat si o declaratie in privinta asta, i-am inapoiat card-ul doamnei cu un proces verbal , am mai fost chemat o data la sectie sa imi spuna ca daca returnez o suma de bani pagubitei se opreste totul , daca nu dosarul va merge mai departe. Acum in concluzie ... se poate sa imi spuneti si mie la ce sa ma astept? Mentionez ca nu am antecedente, am o viata linistita , loc de munca stabil.... Pentru alte detalii astept intrebari.Va multumesc si credeti-ma ca am nevoie de un sfat bun va rog. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BalacG , utilizator 11:31, 31 Octombrie 2015
Ati restituit suma pe care ati ridicat-o de pe card ?
Daca nu ati restituit suma,respectiv sa nu mai existe prejudiciu material,titularul contului a formulat plangere instrumentata de catre Serviciul de combatere a criminalitatii informatice
Nu am restituit, iar de la ultima vizita la sectie nu am mai fost anuntat in legatura cu cazul pana acum doua zile
In conditiile in care nu ati restituit suma ridicata de pe card,este de inteles ca titularul a staruit in pretentia de solutionare plangere pentru ca autorul retragerii sa suporte consecintele legale
Corect, insa doresc sa stiu la ce sa ma astept din punct de vedere legal!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Furt, consecinte addeeea92 addeeea92 buna ziua.sotul meu acum o luna jumate a gasit in bancomat o suma de 1000 de lei pe care a luat-o.azi a primit citatie de la politie ca sa se prezinte maine la ... (vezi toată discuția)
In cazul decesului adultului cu handicap grav a fost platita ... ciobidan ciobidan In cazul decesului adultului cu handicap grav a fost platita necuvenit indemnizatia de insotitor pt o luna de catre serviciul public de asistenta ... (vezi toată discuția)
Eroare paypal. razvanflorin razvanflorin Salutare! Astazi fratele meu mi-a trimis 700 si ceva de lei(160 E) in contul de raiffeisenbank, iar eu din contul de raiffeisen i-am trimis catre contul meu de ... (vezi toată discuția)