Buna ziua
Am primit o comunicare de la Judecatorie prin care se cere asociatiei sa depuna intampinarea pentru un dosar de dauna pe care l-a depus un proprietar la City Insurance. Problemele sunt urmatoarele:
1- nu intreaga asociatie trebuie sa despagubeasca pe respectivul, ci doar proprietarii de pe tronson cu el, deci dosarul trebuia depus impotriva acelor persoane fizice
2-asociatia nu dispune de fonduri in acest sens, proprietarii sunt rai platnici si nu isi achita nici datoriile lunare, reprezentate de sume modice. Probabil City a ales varianta cea mai comoda, dar din pacate incorecta, pentru ca stiu ca e greu sa recuperezi banii de la pers fizice si arunca responsabilitatea in spatele asociatiei
3- deriva din 2- asociatia nu are fonduri sa ii dea in judecata pe respectivii pentru a recupera banii
4- nu am primit nici o instiintare prin care sa aflu ca asociatia e data in judecata, ci direct aceasta comunicare
Intrebari:
1- ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
2- as vrea sa trimit adrese la Judecat si la City pentru a le comunica situatia reala. Cum e bine?
Va multumesc
Administrator
S- a spart o teava de apa pe tronsonul respectivului proprietar, care avea asigurare de locuinta. Conform documentelor primite de la Judecatorie, teava s-a spart in apartamentul lui si l-a afectat pe el...
Buna ziua,
Daca teava era comuna, atunci platesc TOTI locatarii nu doar cei de pe tronson facand parte din bunurile in proprietate comuna indiviza.
Luati legatura cu un avocat care, dupa ce studiaza TOATE ACTELE, va va spune care sunt pasii de urmat.
Cum sa procedez?
Ancacristi
Locuiesc la parter,si din aprilie pana acum a refulat in baie din teava de evacuare, infundata de ceilalti locatari ai scarii,dupa cum afirma instalatorul ... (vezi toată discuția)