avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi s-a refuzat angajarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi s-a refuzat angajarea

Am sustinut concurs pentru ocuparea unui post de suplinitor in invatamant. Am obtinut un post la un liceu, prin repartitie in sedinta publica.
Directorul liceului mi-a refuzat angajarea pe motiv ca nu am studii corespunzatoare si a incadrat o persoana cu medie mai mica. Evident este vorba de o pila, despre care acum stiu mai multe amanunte. Am facut un memoriu la inspectoratul scolar, si cu toate ca am dovedit ca studiile mele sunt corespunzatoare pentru a ocupa un post de suplinitor la liceul respectiv, nu mi s-a rezolvat problema. Am fost trecuta pe "lista de asteptare". Ce parere aveti?
Poate imi recomanda cineva un specialist in dreptul muncii din Germania, sau Franta sau alta tara, pentru ca aici nu are nimeni nici o opinie. Va multumesc.
Incearca sa-ti gasesti alt loc de munca, oricum la acel liceu vei avea multe de suportat ...Au mai fost cazuri...
Nici nu merita sa-ti consumi timpul si energia pt a forta situatia.
Sper ca pana la anul sa-ti cauti suficiente "pile" pt a reusi sa invingi "neomenia"!
Are cineva dreptul sa ma inpiedice in eforturile mele de a-mi schimba cariera? Pentru mine invatamantul este exact ceea ce imi trebuie la ora actuala si singurul loc unde as putea sa incep sa profesez este acest liceu. Doar aici se predau specialitatile pe care le pot preda si eu. Un director nu este vesnic. Se schimba dar un alt post s-ar putea sa se iveasca poate peste 4-5 ani. Nu mi-e frica de necazurile pe care ar putea sa mi le faca. Exista si un Dumnezeu deasupra noastra. Ii este frica de mine, am o pregatire vizibil f buna. Sefii prefera de regula persoane tinere, fara experienta care dau oricat pentru un post. NU MI-E FRCA DE BAU-BAU.
Am fost in audienta la Ministerul Invatamantului. Astept un raspuns in 30 zile.
Bravo tie, daca esti amabila, sa ne spui si noua ce raspuns vei primii, multumiri
De regulă se fuge din învătământ...având în vedere salariile ..asa cum sunt. Se vede că exceptia întăreste regula.....

Alte discuții în legătură

Plata salariu studii superioare user280 user280 Buna ziua. Lucrez ca informatician la un liceu din Romania (8 ore pe zi si NU PREDAU). Am terminat liceul de informatica si facultatea de turism. Ma ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de stiinte juridice si administrative ... sacuiuelena sacuiuelena Am terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative de 3 ani si as vrea sa stiu daca pot preda vreo materie la gimnaziu si daca e obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)