avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inregistrare data protection
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inregistrare data protection

Buna ziua,

Construiesc un magazin online pentru un client si pentru a fi in buna regula am facut completat notificarea care se cerea.

Consider ca inregistrarea este corecta intrucat m-am orientat inclusiv dupa unele modele ale unor magazine cu profile si proceduri asemanatoare si nu sunt probleme pe partea aceasta. De asemenea am trimis si cererea stampilata si semnata impreuna cu numarul de inregistrare in registrul general.

Problema este ca nu se face nimic cu ea. Sunt deja la a doua trimitere(vazand ca in 3 luni nu s-a facut nimic cu prima) si nu am primit raspuns.

La a doua cerere am deja 1 luna de zile de la primirea notificarei semnate si stampilate de catre ei(trimisa prin curier, am si awb), totusi nu se rezolva nimic.

Am incercat sa-i contactez si pe email, am mailuri de mai bine de 2 luni, fara niciun raspuns...

Contactati telefonic mi se spune, dupa lungi asteptari cu robotul, ca "mai dureaza", ca sunt multe cereri si asa mai departe, dar nu un termen aproximativ macar de solutionare, fie eu raspuns pozitiv sau negativ.

Stau degeaba cu site-ul pregatit si nu ii dau drumul pentru a fi in legalitate, dar vad ca nimeni nu face nimic.

Intrebarea mea este: nu este un timp de solutionare a cererilor, pentru ca nu mi-e totuna ca se solutioneaza intr-o zi sau 1 an! Nu este normal sa trebuiasca sa astepti la nesfarsit un raspuns pentru a intra in normal.

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere la masa credala CTEO22 CTEO22 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, pentru inscrierea la masa credala este nevoie de avocat sau se poate si fara? Mentionez ca am gasit formularul ... (vezi toată discuția)
Colet asigurat si deteriorat de catre curier buha_cu_b_mare buha_cu_b_mare Va salut! Problema mea,e pe scurt, este urmatoarea: - la jumatatea lunii martie am cumparat (1250 lei) o multifunctionala SH de la firma din Cluj; produs ... (vezi toată discuția)
Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)