avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avizul unui notar public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avizul unui notar public

Cum se poate obtine avizul unui notar public , pentru înscrierea la examenull pentru dobândirea calităţii de notar stagiar ? Este greu de obtinut?
Cel mai recent răspuns: evadne24 , utilizator 13:12, 20 Iulie 2009
Parerea mea este ca este foarte greu de obtinut deoarece , presupunand ca ai lua examenul de admitere in profesia de notar ca si notar stagiar , acel notar ar fi obligat sa te ia stagiara pe langa el. Ori asta implica sa te cunoasca ca om , sa existe o relatie cel putin de prietenie , amicitie , inseamna responsabilitati din partea acelui notar.
Profesia de notar este cam o afacere de familie! Greu sa patrunda cineva din afara , iar de obicei notarii isi iau stagiari rudele sau copiii!
Multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notari stagiari si admitere in notariat 2011 ghostinthe_night ghostinthe_night Buna seara ! Am deschis subiectul aici intrucat observ ca nu este dedicat nici un topic pe site acestei profesii juridice. Nu stiu cate din persoanele de ... (vezi toată discuția)
Examen admitere ca notar stagiar 2013 Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Are cineva idee cum se va desfasura examenul pentru obtinerea calitatii de notar stagiar anul acesta?? Am inteles ca s-a schimabat legea notarilor ... (vezi toată discuția)
Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)