avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fuziune prin absorbtie

Buna ziua,

Va solicit ajutorul in urmatoarea speta: s-a efectuat fuziunea prin absorbtie a doua societati comerciale cu raspundere limitata. Fuziunea s-a declarat la Reg. Comertului in data de 13.08.2015 si, implicit, firma absorbita a fost radiata cu aceasta data. Va rog sa-mi spuneti care societate are obligatii declarative dupa momentul registrului Comertului? Trebuia depusa declaratia 010 de societatea absorbanta? Trebuia depus la ANAF bilant de fiziune inainte de a iesi rezolutia de la Registrul Comertului? Care sunt termenele de depunere ale acestora?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie Cosmin Gabriel Buznea Cosmin Gabriel Buznea Societatea pe care o administrez este implicata intr-o fuziune. In cursul anului 2011 au fost parcurse toate etapele prevazute de lege (aprobare AGEA de ... (vezi toată discuția)
Fuziune firme saaa saaa Salutare tuturor! Am si eu 2 firme dintre care una a inceput sa mearga foarte prost. As vrea sa fac o fuziune intre cele doua firme, cea care merge mai bine ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)