avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este nevoie de alte autorizatii ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este nevoie de alte autorizatii ?

Buna ziua!

O persoana se inregistreaza ca PFA pe norma de venit cu CAEN = 4799 (Servicii de vanzare ziare, reviste si carti - Comerţ cu amanuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor)

In acest caz, pentru a isi desfasura activitatea (vanzare door-to-door; vanzari directe pe strada) mai are nevoie de alte autorizatii sau de alte aprobari? de ce fel si de unde se obtin?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2015
Fane988, utilizator

Alte discuții în legătură

Trebuie bon fiscal? Fane988 Fane988 Buna ziua! O persoana se inregistreaza ca PFA pe norma de venit cu CAEN = 4799 (Servicii de vanzare ziare, reviste si carti - Comerţ cu amanuntul efectuat ... (vezi toată discuția)
Comercializare lemne foc Paul235 Paul235 Buna seara se poate face comercializare cu lemne de foc pe cod caen 4711 doar vanzare fara exploatare forestiera (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)