avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in faliment, detasarea este posibila?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in faliment, detasarea este posibila?

Am fost detasata la o alta societate acum un an. Acum firma de la care am fost detasata este in faliment. Eu pot sa mai functionez la societatea unde sunt detasata? Daca da, cat timp?

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj lilivlad lilivlad sunt angajata la o firma din 1997 in 2008 firma ma detaseaza la o alta firma aceasta obligandu-se sa imi plateasca salariul si contributiile .In 2009 iunie ... (vezi toată discuția)
Angajator in insolventa. ce se intampla cu detasatii?? ContSters298656 ContSters298656 In anul 2007, o societate comerciala detaseaza un angajat la ministerul de externe, intre timp, in anul 2011, angajatorul intra in faliment. ... (vezi toată discuția)
Răspundere solidară datorii persoana juridica Noname11111 Noname11111 Buna ziua, mă aflu în situația de a avea răspundere solitară pt niste datorii de la societatea fostului soț, din care am ieșit în anul 2013. Societatea ... (vezi toată discuția)