avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Răspundere solidară datorii persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

Răspundere solidară datorii persoana juridica

Buna ziua, mă aflu în situația de a avea răspundere solitară pt niste datorii de la societatea fostului soț, din care am ieșit în anul 2013. Societatea nu a mai funcționat tot cam din aceeași perioadă, deci am fost in firma pe timpul efectuării acelor datorii, deși fictiv dar nu are importanta. Fostul soț încearcă să o bage in insolventa, faliment.. Mai este posibil așa ceva după atâția ani când societatea are deja dosarul la cei de la executări silite ANAF? Este normal sa semnezi că ai ieșit din firma, ai renunțat la drepturi, dar și la obligații și după atâția ani sa fii nevoit să plătești??

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma in insolventa covaci112233 covaci112233 se poate ca judecatorul sa incuvinteze executarea silita pentru o firma radiata de la registrul comertului,pri insolventa cu lichidator desemnat (vezi toată discuția)
Verificare firma in insolventa/faliment sc alex alarms security srl ContSters111188 ContSters111188 Salutare, 1. Va rog sa imi spuneti cum pot afla (gratuit) daca o societate este sau nu in insolventa/ faliment. Mai exact ma intereseaza situatia SC [editat] ... (vezi toată discuția)