Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare SAGA REVISAL

Buna ziua!

Intrebarea mea este ca in programul Saga Revisal se poate corecta de la 8 ore la 4 ore? Care sunt pasii?
Mentionez ca angajatul a lucrat in luna iulie si august.
Eu nu lucrez cu programul, este vorba despre tatal meu si firma respectiva nu vrea sa corecteze,fiindca" nu se poate"!

Va multumesc !
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: MARIA8023 , utilizator 12:03, 29 Octombrie 2015
Exista posibilitatea modificarii duratei tuimpului de munca si in SAGA - REVISAL.

Tatal dvs poate sesiza ITM-ul , in situatia in care societatea nu doreste sa faca inregistrarea respectiva.
Puteti sa-mi scrieti care sunt pasii, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie in saga-revisal MARIA8023 MARIA8023 Va rog frumos, puteti sa-mi scrieti pasii, cum trebuie modificat in Saga-Revisal, data si de la 8 ore la 4 ore? Va multumesc (vezi toată discuția)
Modificarea programului de lucru niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am o societate cu 2 angajati care au lucrat pana acum cu un program de 8 ore/zi de luni pana vineri.. ... (vezi toată discuția)
Cim in decembrie pentru ianuarie Dragoianu Alexandra Dragoianu Alexandra Buna, Avem o persoana pe care dorim sa o angajam in firma pe postul de Manager Zonal, aceasta persoana lucreaza la alta firma si nu doreste sa intre in ... (vezi toată discuția)