avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul

Buna ziua.Mi-am părăsit sotul si nu mi-am luat hainele.Este posibil din cate il cunosc sa nu ma lase sa le iau?La ce autoriti poti apela?La plecarea am luat cecurile deoarece nu am vrut sa retraga banii deoarece este imputernicit.Exista consecinte?Care sunt ace stea?
Daca sunteti titular, nu e nicio consecinta ca v-ati luat cecurile, iar in legatura cu hainele, le putei cere in instanta si pe calea ordonaneti presedintiale.
.Este posibil din cate il cunosc sa nu ma lase sa le iau?

Cred ca din greseala ati pus semnul intrebarii, nu pot sa cred ca intrebati pe forum daca sotul dvs o sa va dea sau nu hainele.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Notificati sotul, mergeti si le luati cu martori.
Cu cecurile, nu stiu, depinde ale cui erau, cine le folosea in mod normal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac miha_gl miha_gl AM PLECAT DE ACASA ACUM 3 SAPTAMANI LA MAMA MEA SI AM LASAT ACASA 3 COPII MINORI CU UN TATA ALCOLIC SI CU MAMA LUI.NU MAI PUTEAM SA STAU IN MEDIUL ALA MA ... (vezi toată discuția)
Cui raman copii? manutzu manutzu Buna ziua! Imi puteti va rog da cateva sfaturi in urmatoarea problema: sora mea este casatorita de 10 ani iar in urma casatoriei au rezultat 2 copii unul de ... (vezi toată discuția)