avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legislatie SSM - montare schela in santier de ctii.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legislatie SSM - montare schela in santier de ctii.

Buna ziua,
Am de montat o schela intr-un santier de constructii......dupa montare trebuie o firma specializata sa omologheze schela sau o pot face eu respectand prevederile Legii 319/2006, respectiv prin decizie interna, lucratori desemnati pentru aceasta activitate,procese-verbale, etc.......
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:34, 30 Octombrie 2015
Schelele se monteaza conform unui proiect tehnic de montaj intocmit de catre un proiectant autorizat, proiectul fiind avizat/ aprobat in sfatul tehnic al angajatorului.
Montarea/ demontarea schelelor se face de catre personal nominalizat prin decizia angajatorului, decizie in care se mentioneaza atributiile acestui personal, inclusiv modul de receptie/ aprobare a schelei montate (de regula de catre conducatorul locului de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal montare schela ASUL28 ASUL28 Buna ziua Ma puteti ajuta,va rog cu un model de proces verbal montare-demontare schela metalica.Sau ce ar trebui sa cuprinda.Multumesc! (vezi toată discuția)
Folosire schele Diana Resiga Diana Resiga Buna ziua, pentru montarea si apoi folosirea unei schele mobila cu inaltimea de lucru de 8-9 m este necesar un curs de schelar conform normelor SSM ale ... (vezi toată discuția)