avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilete la ordin fara acoperire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilete la ordin fara acoperire

Buna ziua,

O societate a emis catre mai multe alte societati bilete la ordin fara acoperire si ulterior a intrat in insolventa (urmeaza falimentul)
Exista posibilitatea ca firmele pagubite sa forteze recuperarea sumelor facand plangere penala impotriva persoanelor care au emis biletele?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: numaiu , utilizator 18:39, 30 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul poate fi dat in judecata andreya1202 andreya1202 buna ziua, 2 societati au incheiat un contract prestari servicii, in urma caruia sa creat un prejudiciu, respectiv furt cu autori necunoscuti. Din pacate ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin danadaia danadaia Buna ziua Am emis un bilet la ordin pt o anumita firma iar la momentul scadentei nu am avut bani in cont iar acel bilet a fost refuzat din lipsa de ... (vezi toată discuția)