avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schita locuinta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schita locuinta

Buna ziua,
unde pot gasi schita unui imobil? nu am nicio copie de cand l am cumparat
Cel mai recent răspuns: Ujică Petrică , utilizator 09:51, 24 Mai 2025
Pai cum l-ati cumparat? Fara acte?
Puteti incerca la biroul de carte funciara teritorial, prin a solicita actul de la intabularea initiala a locuintei.
Bună ziua, nu mai găsesc schița ap. cred că am uitato la notar și notarul a decedat sa desființat biroul, vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)