Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Aplicare OUG 44/2015

Buna ziua, as dori sa stiu daca noua ordonanta privind taxele si impozitele,OUG 44/2015 ,se aplica in cazul impozitului auto ,persoana fizica .Mentionez ca am o pensie de handicap de 272 de lei ,si as vrea sa stiu daca beneficiez de anularea accesoriilor,penalitati de inatrziere si dobanda,pt impozitul auto.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ghegheion , utilizator 09:26, 5 Noiembrie 2015
Nu se aplica la impozitele locale.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala adrian_ing adrian_ing Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca aministia fiscala introdusa in Oct 2015 se aplica si in cazul unui impozit auto neachitat (persoana fizica), in sensul ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata penalitatilor la impozite si taxe locale mirela2007 mirela2007 Buna .As dori sa stiu daca beneficiez de scutire de la plata penalitatilor aferente taxelor si impozitelor restante la bugetul local .Am citit in OUG 44/2015 ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 44/2015 tanko tanko Buna ziua. Rog ajutor: am platit in mai datorii catre primarie pentru anii precedenti. Majorarile de intarziere calculate sunt in val. 700 lei. Am cerut ... (vezi toată discuția)