avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul vechime efectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul vechime efectiva

As dori sa stiu ce perioada de timp se elimina in calculul vechimii in invatamant in conditiile in care :
- lucrez din septembrie 1994 si nu am alte intreruperi decat:
- concediu crestere copil august 2006-august 2008
-concediu crestere copil aprilie 2010 - ianuarie 2012
Nu sunt lamurita la ce treapta de vechime ma incadrez la 1 septembrie 2015 cand ar fi trebuit sa am 21 ani vechime...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 4 Noiembrie 2015
Dupa anumite pareri , aveti 21 de ani vechime in munca.

Dupa alte, aveti mai putin cu cateva luni, intrucat perioada august 2006 - ianuraie 2007 nu ar constituti vechime in munca, intrucat Legea 7/2007 care a aprobat OUG 148/2005 cu modificari nu are efecte retroactive, potrivit art.15 alin.2 din Constitutia Romaniei.

Totusi puteti intreba la ISJ sau la Ministerul Educatiei - Direcţia Generală Juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil bogdan vlad bogdan vlad Aş vrea să ştiu care este diferenţa, dacă există între \" vechime în muncă şi vechime în serviciu\". Menţionez că intre iulie 2005 şi iulie 2007 ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alina_ung alina_ung As dori sa aflu daca perioada in care am fost in concediu pentru crestere copil se ia in calcul la vechime pentru a promova in grad.Conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)