Buna ziua.Platesc chirie intr-o locuinta sociala incepand cu luna septembrie 2014.Atunci am depus intr-o banca chiria anticipata pentru 3 luni la cerinta chiriasului(primaria).Contractul a fost facut pe 6 luni,iar in momentul cand a expirat am retras banii din banca respectiva.In intervalul de 6 luni am intarziat o luna cu plata chiriei si,in loc sa-si ia din banca o chirie,luna urmatoare neplatii,cand am revenit la normal cu plata,am fost nevoit sa platesc penalitati.Am facut un act aditional cu chiriasul pentru prelungirea contractului de inchiriere pe 5 ani,iar acum chiriasul pretinde crearea unui cont intr-o banca unde trebuie sa depun plata anticipata reprezentand 3 chirii.Este legat sa pretinda asta din moment ce,cum am precizat mai sus,cand nu am platit o chirie au pus penalitati?
Sa tin banii blocati in banca,doar ca sa isi ia banca respectiva comisioane din suma respectiva?Din cele 3 chirii care le-am avut inainte,depuse in banca,in momentul cand am scos suma din banca,din 726 lei mai mi-au dat 657 lei.Pai eu tin banca cu bani?
Creare fond chirie
sorindeva
Buna ziua.Platesc chirie intr-o locuinta sociala incepand cu luna septembrie 2014.Atunci am depus intr-o banca chiria anticipata pentru 3 luni la cerinta ... (vezi toată discuția)