avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie PV CNADNR castigata, CNADNR face apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie PV CNADNR castigata, CNADNR face apel

Buna ziua,

Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de rovinieta fara a avea rovinieta valabila. Mentionez ca eu sunt ultimul proprietar pe cartea de identitate a masinii si pe certificatul de inmatriculare a masinii. Cei care au cumparat-o nu au trecut-o pe numele lor din cauza taxei de poluare. Eu am radiat-o fiscal si am facut contestatie la PV de contraventie, contestatie pe care am si castigat-o :


Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite, plângerea contravenţională formulată de petenta Cozma Cristina-Bianca în contradictoriu cu intimata CNADNR S.A.- CESTRIN, împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria R14 nr 0137793/22.09.2014. Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria R 14 nr 0137793 încheiat la data de 22.09.2014 şi exonerează petenta de la plata amenzii în cuantum de 250 lei. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Galaţi. Pronunţată astăzi, 06.02.2015, în şedinţă publică.
Document: Hotarâre 1407/2015 06.02.2015



Apoi CNADNR a depus apel si a atasat un proces verbal cum ca nu am fost gasit acasa sa mi se inmaneze o copie a hartiilor si am primit direct o citatie, iar procesul urmeaza a avea loc pe 17.11. Eu sunt din Galati, precizez ca PV are semnatura electronica. Ce as putea face? Ma puteti ajuta?

Conform ICCJ prin Decizia nr. 6/2015, daca depun o intampinare nu ar trebui sa le respinga apelul? Ma puteti ajuta cu un model de intampinare, sau alte solutii?


Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:04, 4 Noiembrie 2015
Modele de intampinare nu am, dar trimiteti intampinare la dosar si cereti respingerea apelului.
AVLIL a scris:

Modele de intampinare nu am, dar trimiteti intampinare la dosar si cereti respingerea apelului.


Nu stiu exact cum sa o formulez sa fie in termenii ceruti de lege si nu stiu exact pana cand o pot depune daca procesul are loc pe data de 17.11.2015. Multumesc oricum mult pentru raspuns. O zi frumoasa!
Subsemnatul cutare, parte in dosarul cutare... domiciliat in cutare si tot asa. Luati o actiune de pe net si in loc de solicit scrieti ca depuneti intampinare prin care cereti respingerea apelului etc.
Nu stiu daca mai sunteti in termen, depinde cand ati primit cererea de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model întâmpinare recurs Raduq1 Raduq1 Buna ziua. As avea mare nevoie de un model de intampinare pt recurs in situatia pe care o voi prezenta cat mai scurt si la obiect : Mi-am vandut masina la ... (vezi toată discuția)
Sentinta- termen redactare paropary33 paropary33 Buna ziua, As dori sa stiu cam in cate zile de la sentinta pleaca documentul cu hotararea din judecatorie catre cei implicati? In legatura cu sentinta de ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta, masina vanduta stf_stf stf_stf buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie: \\"Tip solutie: Schimbat total sau în ... (vezi toată discuția)