avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Nedesfasurare activitate la sediul social al firmei
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Nedesfasurare activitate la sediul social al firmei

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: o microintreprindere ce desfasoara activitatea de prelucrare date pe calculator la beneficiari, unde poate sa declare si cum "nedesfasuuarea de activitati la sediul social si ca ceasta se desfasoara numai la beneficiar"?? mentionez ca pana acum in procesul verbal de desfasurare a activitatilor de prelucrare date se trecea ca aceasta activitate"se desfasoara pe calculatoarele beneficiarului" ..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:23, 5 Noiembrie 2015
Mai aveti putin rabdare pana or sa publice si normele de aplicare ale noului cod fiscal unde se vor face precizari detaliate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare microintreprindere Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Sunt un stundent in varsta de 19 ani si de curand mi-a venit o idee de business pe care as putea sa o pun in practica in decursul acestui an. Acest ... (vezi toată discuția)
Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)
Se plateste noua taxa de sediu pentru traducatorii inregistrati fiscal, nu cei cu pfa sau srl ? Em_M Em_M Se stie ca noi traducatorii nu avem nevoie de PFA ci suntem doar inregistrati fiscal, neavand sediu social ci doar o adresa unde ne desfasuram activitatea ... (vezi toată discuția)