avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Relatie intre scutire impozit programatori si chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Relatie intre scutire impozit programatori si chirie

Buna ziua, este o relatie intre scutirea de impozit pentru programatorii de calculatoare si chiria de lucuinta? In sensul ca daca chiria poate afecta aceasta scutire de impozit.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:53, 6 Noiembrie 2015
Va poate afecta doar prin faptul ca veti avea un salariu net (venitul in mana) mai mare. Dumneavoastra stiti mai bine care va sunt acolo conditiile concrete la stabilirea chiriei.
Pentru mai multe detalii, eu detin o locuinta si as dori sa o dau in chirie, detin scutire de impozit pentru programatori. Doresc sa stiu daca inchirierea locuintei va afecta scutirea de impozit.
Multumesc.
In acest caz nu e nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salar + impozit din inchiriere Florin Guard Florin Guard Buna, As dori sa stiu cum se procedeaza cu impozitul in cazul in care o persoana are si salar si venituri din chirie. In caz ca exista pe undeva prin forum ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din inchiriere tottenkopfheitten1933 tottenkopfheitten1933 Buna ziua . Detin un apartament de doua camere pe care vreau sa-l inchiriez . Doresc ca venitul net [cel ramas dupa impozitare ] sa fie de 1000 ron pe luna . ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salarii programatori Diego Diego Referitor la ordinul 748/2004 privind scutirea de impozit pe salarii a programatorilor: Eu am absolvit facultatea de Automatica,Electronica si ... (vezi toată discuția)