Alexandrarares 
	    	Utilizator

Alexandrarares 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tmsc	                   

Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)
	                    tmsc	                   

Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)

ContSters70762	                   

Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva:
Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters70762	                   

Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva:
Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)

Dan Belea	                   

Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Dan Belea	                   

Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)