buna ziua!am un copil de 3 luni iar tatal nu la vazut de la o luna iar acu imi tr mesaje p tel k o sa mi ia fata k a vorbit cu un avokt si poate.as vrea sa mi spuneti va rog dak intradevar se poate eu nu muncesc dar vreau sa mi iau postnatal sa stau cu ea aksa...
Daca nu sunt divortati, inseamna ca au amandoi au dreptul la copil. Inseamna ca mama nu are custodia copilului, atunci nu se pune vorba de rapire conform legii.
Chiar daca sunt divortati e nevoie ca unul dintre ei sa aiba custodia totala pentru a fi nevoie de hotarare judecatoreasca.
Consimtamantul se cere doar daca mama ar fi avut custodia totala a copilului in urma divortului.
Nici macar nu stim daca au fost casatoriti...;)
Oricum, solicitati instantei de judecata ca sa va fie incredintat spre crestere si educare copilul.
Iar daca sunteti absolvent , veti beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului si nu de concediu postnatal(a trecut aceea perioada...la trei luni, nu mai puteti beneficia de concediu postnatal).
Custodie bebe 1 anisor
Hade
Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)