Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 angi25	                   

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina un dosar de pensionare si daca are dreptul la pensionare anul acesta.
Persoana in cauza nu mai lucreaza; este ... (vezi toată discuția)
	                    angi25	                   

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina un dosar de pensionare si daca are dreptul la pensionare anul acesta.
Persoana in cauza nu mai lucreaza; este ... (vezi toată discuția)

dumitru2018	                   

Am fost trimis in pensie de bola gradul 2.Varog frumos sa-mi spuneti ce acte trebuie sa duc la casa de pensi? va doresc paste fericit va multumesc (vezi toată discuția)
	                    dumitru2018	                   

Am fost trimis in pensie de bola gradul 2.Varog frumos sa-mi spuneti ce acte trebuie sa duc la casa de pensi? va doresc paste fericit va multumesc (vezi toată discuția)

bbt	                   

La depunerea dosarului de pensie se mai solicita adeverinta pentru locurile de munca mentionate  in Carnetul de munca ? (vezi toată discuția)
	                    bbt	                   

La depunerea dosarului de pensie se mai solicita adeverinta pentru locurile de munca mentionate  in Carnetul de munca ? (vezi toată discuția)