avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli la un apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli la un apartament nelocuit

buna dimineata ce se plateste la un apartament in care nu locuieste nimeni?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:36, 10 Noiembrie 2015
nadiavicu a scris:
ce se plateste la un apartament in care nu locuieste nimeni?

In cadrul unei asociatii de proprietari, pentru un apartament nelocuit si anuntat la asociatie in acest sens, se platesc toate cheltuielile ca si la un apartament locuit, cu exceptia cheltuielilor ce se repartizeaza pe numar de persoane.
De regula si conform legislatiei, pe numar de persoane se repartizeaza costul energiei electrice comune (pentru iluminat casa scarii si functionarii liftului), salubritatea (gunoiul colectat de firme specializate) si poate costul gazului metan daca nu este contorizat individual.
Aceste cheltuieli nu apar pe lista de plata la apartamentele unde sunt inregistrate "zero" persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la cheltuieli comune locuinta olteanuioan56 olteanuioan56 in cazul lipsei din locuinta o perioada mai lunga de timp{peste 6 luni}care sunt cheltuielile comune la care trebuie sa contribui ?multumesc (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii este obligatoriu? cornelia_a cornelia_a Daca apartamentul al carui proprietar sunt este nelocuit, ce obligatii la plata imi revin? cheluielile pe spatiile comune da dar in privinta fondului de ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit cheltuieli alexavlad alexavlad Care sunt cheltuielile ce trebuie achitate de proprietar pentru un apartament nelocuit de cativa ani ...? Apartamentul este situat in Piatra-Neamt daca se ... (vezi toată discuția)