Sunt in situatia urmatoate :
Verisoara impreuna cu sotul ei locuiesc in apartamentul unchiului si matusii mele , amandoi au buletin si domiciliu facut pe adresa respectiva
Unciul meu a avut 2 internari la spital dupa 2 tentative de sinucidere ( din cauza ginerelui ) iar matusa mea o recenta internare din cauza unei depresii acute (din cauza ginerelui)
In tot timpul in care ginerele unciului meu a locuit impreuna cu ei i-a amenintat , i-a batjocorit , i-a maltratat si agresat fizic fara ca verisoara mea sa stie ba chiar mai mult a intors-o cumva impotriva lor, de aceea precizes ca nu am sprijinul ei si nici a vecinilor care aud scandalurile dar le este frica sa vorbeasca
Ginerele m-a contactat si mi-a spus ca le va prelua drepturile de proprietate si ii va arunca in strada pe motiv ca sunt labili pshihic si nu mai pot sa administreze locuinta , precizes ca eu am drepturi la 25% din acel apartament
Domnilor si doamnelor avocati sunt disperat nu mai stiu ce sa fac , am vorbit cu 2 avocati deja si ambii mi-a u spus ca nu am ce sa fac sa imi apar rudele in situatia asta ... Va rog din tot sufletul daca puteti sa imi dati si mie o speranta ca pot face ceva orice solutie , renunt si la drepturile mele in acel apartament daca este nevoie nu imi mai pasa .. Sunt un tanar de 24 de ani nu stiu cum sa acctionez in astfel de situatii .
Va multumesc frumos
Tentativa de suicid plus depresie = autogresivitate, avand ca si cauza de plecare mediul in care se locuieste, precum si modul de comportament al celor cu care se locuieste.
Un examen la İML si o ancheta sociala facuta la modul serios ar da peste cap teoria ca nu isi pot administra singuri locuinta si ar scoate in evidenta si comportamentul agresiv al fiicei si al ginerelui. Autoagresivitatea este opusa heteroagresivitatii, deci rudele dumneavoastra dumneavoastra sunt supuse unor traume Pisihice si fizce dupa cum relatati).
Atentie: depresia acuta poate duce la tentativa suicidara, luati legatura cu un avocat, o actiune de evacuare nu ar fi exclusa ("Ginerele m-a contactat si mi-a spus ca le va prelua drepturile de proprietate si ii va arunca in strada pe motiv ca sunt labili pshihic si nu mai pot sa administreze locuinta" - inregistrati convorbirile de acum inainte). Mie mi se pare un abuz emotional practicat de "fiica si ginere", ei trebuie sa demonstreze lipsa de discernamant nu doar cu cateva internari, care uneori pot fi nevoluntare si bazate doar pe un simplu telefon la salvare si spusele celui care apeleaza.
Daca unchiul si matusa au unde sa se mute, macar temporar, sa plece din apartament ca sa-si mai revina. Trebuie sa verificati dvs cand expira buletinele fetei si ginerului. Din acel moment, unchiul si matusa trebuie sa nu le mai faca act de primire in spatiu - atentie sa nu faca ei insisi un fals. ( Explicatie: cand cuiva ii expira buletinul trebuie sa duca la politie dovada unde locuieste. daca nu are contract de inchiriere sau proprietate pe numele lui, trebuie ca cineva sa-l ia in spatiu) Daca unchiul si matusa nu-i mai iau in spatiu, dupa acel moment, ei nu mai au ce cauta legal in apartamentul care nu e proprietatea lor. fata e majora deci nu trebuie s-o mai intretina parintii. Verisoarei dvs si ginerului buclucas li se face o actiune de evacuare si sunt dati afara prin hotarare judecatoreasca si executor judecatoresc. Unchiul si matusa scapa de ei si pot trai linistiti. Daca cineva ii poate gazdui in acest rastimp...sau daca au bani sa-si inchirieze un alt spatiu. Nu sunt foarte batrani, mai au ani buni inainte ...daca puteti, nu-i lasati sa moara incet daca tineti la ei.
Evacuare ginere
radu.v
Buna ziua!
Avem o mare problema in familie. Matusa mea a ramas vaduva acum 4 ani, ea detinand in proprietate apartamentul impreuna cu sotul decedat 1/2 ... (vezi toată discuția)