avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Program functionare restaurant, autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Program functionare restaurant, autorizatii

Buna ziua! As dori sa aflu, daca un restaurant deschis pe DN1, are un program de functionare prevazut de lege. Noi am dori sa fie deschis nonstop.
Si as mai vrea sa aflu daca de la primarie, este legal sa cerem o autorizatie de functionare provizorie, pentru a putea obtine celelalte avize(ISU,DSV,SCHIMBAREA DE DESTINATIE A LOCUINTEI...ETC.)
va multumesc

Alte discuții în legătură

Este necesara autorizatie garda de mediu pt fast food? I . Elena I . Elena Avem deschis un fast food ,iar deasupra la etaj un vecin mai \"dusmanos\"sa zic asa.La inceput a zis ca il deranjeaza hota seara dupa 21 22 cand ajunge acasa ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie restaurant fara acordul vecinilor Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua, am vazut ca s-a mai deschis un subiect cu titlul \" autorizatii de functionare restaurant\", pe 14 Iulie 2010. Va contactez pentru ca am aceeasi ... (vezi toată discuția)