avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rezolutiune contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rezolutiune contract

Buna ziua am o intrebare si eu, am deschis un proces pentru rezolutiunea unui contract de vanzare cumparare ,mentionez ca detin 2 hot. judecatoresca definitiva si irevocabila pe o suprafata de teren obtinuta in 2004,2008 ,procesul lam deschis pentru a castiga terenl care mi-sa vandut unor SC.,mi-a venit sa platesc o taxa de timbru de 3605 lei,nu prin actiunea pe care am dpuso nu am cerut despagubiri banesti sau sa imi plateasca chirie pe teren decat sa se anuleze contractul de vanzare cmparare ,intrebarea este :trebuie platita taxa de timbru ? la actiuna pe carea am depuso in istanta daca da ce terbuie sa fac,va multmesc.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:56, 11 Noiembrie 2015
Da, trebuie sa achitati taxa judiciara, altfel vi se va anula cererea de chemare in judecata. Taxa se achita la Directia de taxe si impozite din localitatea de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la proces simiadro simiadro Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil in baza unui Act de donatie. Intrucat in imobil locuia cineva ilegal, am deschis actiune de revendicare, pentru a ... (vezi toată discuția)
Constatare nulitate act juridic anulare contract de donaþie ungureanuvv ungureanuvv se poate anula un contract de donatie din 1996 pe un teren arabil fara clauze de intertinere ca drept comun ambilor soti donat de soacra? dupa ce acestea au ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la valoarea imobilului? claudia_koteles claudia_koteles buna, tatal meu a introdus o actiune avand ca obiect plangere impotriva incheierii de carte funciara(art 52alin2, legea 7/1996). schimband avocatul, acesta a ... (vezi toată discuția)