avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator Intreprindere Individuala - Contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator Intreprindere Individuala - Contract Individual de Munca

Buna ziua,

Ca administrator la Intreprindere Individuala, am nevoie de Contract Individual Munca pentru a putea presta servicii?
Mentionez ca nu lucrez in alta parte si trebuie sa-mi platesc singura contributiile si impozitele.

Va multumesc!

Oana
Cel mai recent răspuns: oana12345 , utilizator 16:27, 11 Noiembrie 2015
Multumesc frumos pentru raspunsurile oferite!

O seara buna!

Oana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat Nicalai Nicalai Ce presupune incheierea acestui tip de contract ? Durata , conditiile precum si drepturile si obligatiile ce deriva din acest contract precum si platile ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salariu+plata asigurarilor sociale prin contract individual? miilan miilan Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Momentan sunt salariata si am 52 de ani. Incepind cu 1 decembrie plec din tara pe o perioada de 6 luni. Am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Se cumpara vechime in munca. se poate cumpara vechime in specialitate? ... ion + ion + Se cumpara vechime in munca. Se poate cumpara vechime in specialitate? Legea noua a pensiilor va permite recalcularea pensiilor si cu sumele incasate de ... (vezi toată discuția)