avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Mi-a blocat cardul pentru amenzi RATB
Discuție deschisă în Executare silită

Mi-a blocat cardul pentru amenzi RATB

Buna ziua,

In decembrie 2014, mi-a venit in posta o somatie si un titlu executoriu pentru trei amenzi RATB ( Regia Autonoma de Transport Bcuresti) neplatite. Amenzile sunt din 2012 si 2013 si insumeaza 350 de lei. Am neglijat plata lor si in octombrie 2015, primesc mesaj de la ING ca mi-a fost blocat cardul pentru o datorie de 1280 de lei.

Somatia si titlu executoriu mi-a venit pe adresa din Braila de la Directia Finantelor Publice Locale.

Am inteles ca RATB nu are penalizari pentru amenzi. Eu nu inteleg de ce este o suma atat de mare? Mentionez ca nu am nicio alta datorie la stat.
Cel mai recent răspuns: Tuhim , utilizator 09:49, 12 Noiembrie 2015
Pentru ca s-au adaugat cheltuielile de executare si onorariul executorului.
Va multumesc pentru raspuns :).

Asadar, nu este vorba de penalizari.

Eu nu am posibilitatea sa platesc o suma atat de mare dintr-un foc. Credeti ca va mai creste suma, daca nu este vorba de penalizari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre directia de impozite si taxe locale ContSters292683 ContSters292683 Buna seara, La inceputul lunii august am primit o amenda contraventionala pe transportul in comun din Ploiesti pe care am achitat-o prin site-ul ghiseul.ro, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit astazi o recomandata de la anaf. in interiorul ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! Am primit astazi o recomandata de la anaf. In interiorul plicului o somatie de plata si un titlu executoriu, suma de plata fiind de 250 lei. In ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf fify1 fify1 buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014 in somatie scrie ca am 15 zile de ... (vezi toată discuția)