avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... La contestatiile formulate cu privire la Tabelul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

La contestatiile formulate cu privire la Tabelul preliminar in temeiul Legii nr.85/2014 intampinarea se formuleaza in 10 sau 15 zile?

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti in cauza avand ca obiect contestatie la Tabelul preliminar al creantelor., intampinarea se depune in baza Legii nr. 85/2014 sau a NCPC? In 10 sau 15 zile?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 13:17, 12 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar caprice caprice In cate exemplare se depune contestatia la tabelul preliminar al creantelor si pe ce temei legal ( articol )se bazeaza contestatia ce face referire la ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in aceste situatii tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Despre prima situatie am mai scris, dar nu am primit nici un raspuns concret: am cerut insolventa simplificata in calitate de debitor, s-a ... (vezi toată discuția)