avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri suplimentare din lucru pe internet
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri suplimentare din lucru pe internet

Presupunand ca realizez castiguri prin munca pe internet,pe un site de freelance (gen oDesk,eLance,cjinc etc.),este obligatoriu sa ma inregistrez ca PFA,sau e suficient sa lucrez ca persoana fizica?
Am inteles ca veniturile trebuie declarate (in formularul 201 privind veniturile realizate in strainatate) pana la 25 mai ale anului urmator realizarii lor,conform extraselor de cont ale platilor.
Este suficient sa lucrez ca persoana fizica si sa completez declaratia 201 sau mai sunt si alte cerinte?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Procedură fiscală freelancing utilizatornou2017 utilizatornou2017 Bună ziua, Care este procedura fiscală din România pentru declararea veniturilor din freelancing pe platforme online precum Elance, Upwork, etc? ... (vezi toată discuția)
Artist online, pfa sau formular 201 ? danr2017 danr2017 Buna ziua. As dori sa incep sa lucrez ca si artist digital online, de acasa, si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac. Tin sa mentionez, [u][b]NU[/b][/u] pe ... (vezi toată discuția)
W-8ben e vs w-8ben mlauras mlauras Buna ziua, Lucrez part time in domeniul IT cu un client din SUA si am o nelamurire W-8BEN vs W-8BEN E. W-8BEN este destinat persoanelor fizice ? Daca ... (vezi toată discuția)