avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot lucra in Germania cu PFA romanesc?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot lucra in Germania cu PFA romanesc?

Salut, tocmai mi-am facut un PFA, vreau sa merg in Germania pentru a colabora cu un unchi in domeniul spectacolelor. Mai exact montari de scene de concert si corturi de circ.

Idea e ca nu stiu care sunt conditiile ce trebuie sa le indeplinesc pentru a putea lucra acolo platind taxele in tara.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:12, 18 Noiembrie 2015
Cifra de afaceri este mai mare de 10.000 euro? Sunteti inregistrat ca platitor de T.V.A?
cifra de afaceri nu este mai mare de 10.000, cred ca voi fi neplatitor TVA. (maine imi ies actele.... cand l-am facut nu m-a intrebat nimeni de tva daca platesc sau nu... trebuia?)
Merci!
In cazul acesta puteti factura fara T.V.A. si sa nu va inscrieti ca platitor.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2015
Iulian MANEA, Contabil
merci, dar statul german nu spune oare nimic? Adica care e treaba cu acel formular A1 pe care nu il pot obtine... am nevoie sau nu de el?
Ceea ce faceti dvs. este tranzactie intre firme iar nu angajare de munca salariata ca sa intre sub incidenta legislatiei muncii.

Alte discuții în legătură

Înregistrare pfa la finanțe giulica70 giulica70 Am făcut un PFA în mai 2014 și nu l-am înregistrat la finanțe pt că nu am avut activitate. Îl pot închide la reg comerțului fără să mai trec pe la ... (vezi toată discuția)
Radierea pfa apicultorul apicultorul buna ziua, care sunt pasi de urmat pentru radierea PFA ? multumesc (vezi toată discuția)
Srl fara tva, facturare in germania la persoane fizice ralfytm ralfytm Ceau, numele meu este Ralf si am si o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta :) Am deschis un SRL microintreprindere in Romania neplatitor de TVA, eu voi merge ... (vezi toată discuția)