avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dreptul la informatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dreptul la informatie

Buna ziua

Doresc sa solicit unei Primarii numele detinatorilor titlurilor de proprietate asupra unui teren pt care persoanele cu care m-am aflat intr-un litigiu detin acte de mostenire. Mentionez ca aceste acte de mostenire se gasesc la dosarul procesului meu. Paratii au primit un teren care se cuvine familiei mele, pe motiv ca terenul mostenit de ei a fost dat unor terti si deci terenul familiei mele le-a fost acordat in compensatie. Vreau sa verific veridicitatea acestor afirmatii.

Intrebarea mea este daca solicitarea mea este legala si daca da, ce lege o sustine, pt a o mentiona in cererea mea catre Primaria respectiva.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
nirolf75, utilizator
Cel mai recent răspuns: nirolf75 , utilizator 12:25, 21 Noiembrie 2015
Nu aţi postat în secţiunea greşită, însă activitatea celor care scriu aici este voluntară. Nimeni nu are obligaţia să dea răspunsuri. Vă rog să citiţi regulamentul de postare al Forumului:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Părerea mea este că informaţiile pe care vreţi să le solicitaţi nu sunt de ordine publică şi, deci, nu vă vor fi comunicate.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Din câte am înțeles, actele de moștenire pe care doriți să le solicitați de la primărie se găsesc deja la dosarul din instanță și sunt valabile până la proba contrară D-voastră aveți dreptul să solicitați anularea acestora în cazul în care prezentați dovezi cum că ar fi false. iar instanța va constata acest lucru
@ Gabriela Pintea

Multumesc.

@liamic43

Multumesc.

Ca sa ma exprim mai corect, detin (la dosar) niste acte de mostenire ale persoanelor cu care m-am aflat intr-un litigiu si doresc sa aflu, probabil de la Primarie, daca pt terenurile din acele acte sunt emise titluri de proprietate pe numele celor cu care m-am judecat sau pe numele unor terti.

[Mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Dovedirea calitatii procesual pasive a paratilor razvan0786 razvan0786 cum se poate face dovada calitatii procesual pasive a paratilor? am inaintat o actiune in instanta pentru anularea in parte unei tranzactii.din tranzactie fac ... (vezi toată discuția)
Cercetat penal in anul 2015- pentru asa zise retrocedare ilegala teren intravilan facuta in anii 1995-2002 telecomanda telecomanda Un prieten de familie fost primar intr-o comuna din tara in anii 1992- 2002 este chemat la politie ,parchet si DNA pentru presupuse retrocedari ilegale de ... (vezi toată discuția)