avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de administrare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de administrare credit

Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma lamurii intr-o situatie si anume:
-in decursul anului 2008 am luat un credit de la BCR, cu durata de 10 ani, cedit de nevo personale fara ipoteca,la care am o dobanda variabila functie de indicele ROBOR+cota fixa dobanda banca.
- comisionul de administrare actual este format ( conf actului aditional ) din comisionul de risc+comisionul de administrare initial calculat la valarea initiala a creditului.
Rog sa-mi spune-ti daca aest comision este legal si daca valoarea acestuia nu trebuia sa .scada functie valoarea de rambursat si functie de dobanda care in ultimii ani a fost in scadere.
Cui pot sa ma adresez pentru recalcularea comisionului de administrare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:45, 17 Noiembrie 2015
Adresati-va cu cerere bancii de a elimina comisioane care au fost considerate abuzive .In cazul in care nu vor respecta eliminarea lor sesizati ANPC sa ia masuri pentru obigarea bancii sa elimine aceste comisioane ...In cazul refuzului bancii ANPC va trebui sa dea amenda si apoi sa se adreseze instantei de judecata.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cu marja crescuta cmosteanu cmosteanu buna ziua, am un credit in euro la alpha bank in care dobanda era calculata dupa formula: dobanda bancii variabila 7.5 + marja 2.5 + comision de risc ... (vezi toată discuția)
Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)
Act aditional credit bancar eu* eu* banca se comporta ca si cum in tara nu se intimpla nimic, vrem nu vrem trecem printro criza iar atitudinea oamenilor si a institutiilor este zero,cum sa reusim ... (vezi toată discuția)