avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

lucrez in sistemul bugetar si in prezent sunt incadrata ca adm fin studii medii. In martie 2015 am adus diploma de licenta la serv personal si am solicitat sefei mele sa-mi scoata postul la concurs. Din luna martie si pana acum nu am reusit sa sustin examenul pentru a fii incadrata conform pregatarii (adica studii superioare) deoarece sefa mea refuza invocand tot felul de motive aberante. In conditiile aceste eu ce trebuie sa fac pentru a o determina sa accepte sa scoata acest post la concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 17 Noiembrie 2015
O varianta ar fi sa vorbiti cu conducatorul institutiei despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrez într-o companie privată în funcția de ... regizorul regizorul Bună ziua! Lucrez într-o Companie privată în funcția de Revizor contabil, de 25 ani, fiind încadrat cu studii medii. In anul 2020 am absolvit facultatea, ... (vezi toată discuția)
Salarizare ionela_san ionela_san Daca o persoana este incadrata cu studii medii in luna martie 2014. In luna iulie 2014 in situatia in care va termina facultatea si va obtine diploma de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac katalyn86 katalyn86 Buna ziua.Mi-am depus doosarul de angajare la primarie pentru functia de sef svsu.la doua zile am fost sunat de doamna secretara si m-a pus sa vorbesc cu o ... (vezi toată discuția)