avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca Euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca Euroins

Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si soferul vinovat a venit de pe contrasens si zice ca a pierdut controlul volanului si a intrat in masina mea si a inca unui sofer parcat regulamentar langa mine,am incercat sa vorbesc cu vinovatul si el sa motivat sa vorbesc cu politia ca el le-a dat asigurarea lor si ca eu cu ei am treaba in continuare si nu cu el,am luat de la politie dovada si procesul verbal m-am programat la un service autorizat de Euroins pentru constatare pe data de 12.11.2015 era primul loc liber si in data de 17.11.2015 m-au sunat de la service auto si mi-au comunicat ca devizul face 12000 ron si ca firma de asigurari nu ofera decat 8000 ron. CE ESTE DE FACUT IN CAZUL ACESTA ????? bani nu am sa pun diferenta
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:49, 9 Decembrie 2015
Buna ziua,

Va recomand sa verificati nota de constatare a asiguratorului cu devizul intocmit de service, pentru a constata ce anume nu s-a acordat la plata.

Exemplu: asiguratorul a dat la reparat/ service-ul la inlocuit, nr. ore de reparatie, preturi piese de origine/ after market, etc.

Poate este cazul sa efectuati si o constatare suplimentare.
pai bara fata,bara spate,aripa spate si fata stanga,usa stanga fata,bloc lumini stanga spate toate avariate grav
Buna ziua,

Pe nota de constatare pe care ati semnat-o, probabil nu apare grav avariat.

La fiecare element enumerat de dvs, se putea acorda:
- R (Reparat) si cate ore pt reparatie , sau
- I (inlocuit);
- V (vopsit element).

Verificati ce scrie pe nota de constatare cu devizul.

cei de service auto m-au sunat dupa aprox.2 saptamani si mi-au propus sa o repare cu piese din dezmembrari in cei 8000 ron aprobati de firma de asigurari si sa ramana totul intre noi si iam refuzat iar ei mi-au zis sa ma duc sa le platesc taxa de constatare si sa-mi iau masina de la ei,cam ce ar fi de facut tinand cont ca am nota de constatare dar nu este semnata de mine ,din greseala mi-au trimes pe mail si discutia intre service si asigurator in care li se transmitea asiguratorului devizul de 12000 si cei de la asigurari raspundeau ca ofera 8000 ron si service auto raspundeau la randul lor ca este ok si mie telefonic mi-au zis total alceva,plus ca am discutia telefonica intre mine si reprezentatntul service care incearca sa facem in felul lor
????

Alte discuții în legătură

Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune la euroins (fostul asitrans) m_3 m_3 Buna ziua. Iata si problema mea: acum doua saptamani mi-a fost lovit autoturismul parcat regulamentar de catre o persoana care are RCA-ul la Euroins, fostul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime! buna ziua! as avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei ... craiova3 craiova3 Buna ziua! As avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei întâmplări nefericite de care am avut parte în seara zilei de marți, 31.08.2021, ... (vezi toată discuția)