avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plangere impotriva casei judetene de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plangere impotriva casei judetene de pensii

In luna iunie tatal meu a fost operat in spitalul Judetean Braila. I-a fost amputat piciorul si dupa externare am vrut sa ii fac dosarul pentru caz de boala. Problema la noi in oras este ca toti medici sunt anchetati pentru luare de mita, iar directorul de la casa de pensii nu a alocat alti medici sa se ocupe de cazuri de pensie. Suntem amanati in continuare si iar si iar, fara sa putem sa facem dosarul pentru caz de boala(asta de aproximativ 6 luni). As dori sa stiu unde pot face o plangere in acest caz? Si pot da in judecata casa de pensii pentru oprirea drepturilor omului de a primi pensia?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:11, 18 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati in scris casei de pensii judetene si sa solicitati sa vi se transmita carei comisii sa va adresati.
Va sfatuiesc sa va adresati in scris si Casei de sanatate Judetene sa va explice din cine si unde este comisia.
Dupa ce primiti raspunsurile va trebui, daca nu se rezolva problema, sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sistatã la platã viomitrea viomitrea Buna ziua, Din decembrie anul 2012 l-am internat pe sotul meu cu arterita.. ulterior .i-a taiat piciorul , (distrusa de suparare ca pe zi ce trece boala ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala Gheorghe liviu Gheorghe liviu Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am ... (vezi toată discuția)
Tbc pulmonar gaura in plaman cica elena cica elena Sotul meu a fost pensionat pe caz de boala avand tbc,la Bucuresti i s-a taiat pensia spunandui-se ca s-a vindecat,acum a facut gaura in plamanul care a fost ... (vezi toată discuția)