avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil pentru asociat unic si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil pentru asociat unic si administrator

buna ziua,
sunt asociat unic si administrator la o firma,dar si angajata cu carte de munca la aceasta firma. acum sunt insarcinata in 2 luni si ma intereseaza daca primesc cei 85% din salariu timp de 2 ani cat sunt pentru cresterea copilului. astept un raspuns.
va multumesc anticipat
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti daca si cum ati rezolvat problema cu II. Ma aflu intr-o situatie asemanatoare si m-ar ajuta mult raspunsul dvs.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 66/2016 rodica2012 rodica2012 Buna ziua, Am o intreprindere individuala, pana acum cu pierdere si am si calitate de salariat la un srl, neintrerupt din 2010. Urmeaza sa nasc in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil pisycutz pisycutz as vrea sa stiu dak beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil. Nu am lucrat decat ca asistent personal prin conventie un an, mentionez ca sunt la master ... (vezi toată discuția)
Icc pentru administrator unic microintreprindere IrinaLeonte09 IrinaLeonte09 Buna ziua. As avea nevoie de un raspuns in urmatoarea situatie: mama este administrator unic al unui SRL microintreprindere platitoare de impozit pe venit. Nu ... (vezi toată discuția)