avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prag TVA pentru PFA ce factureaza doar in USA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prag TVA pentru PFA ce factureaza doar in USA

Buna ziua,

Am un PFA cu norma de venit, iar pana acum am facturat doar un USA. Din cate am inteles asta intra la categoria exporturi si sunt scutit de TVA. Intrebarea este, cum tocmai am atins pragul de 220 000 RON, trebuie sa ma inscriu ca si platitor de TVA?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dicix , utilizator 10:27, 19 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - atingere plafon 220 000 lei neplatitor tva mdutan mdutan Buna ziua, Sunt PFA la norma de venit, prestari servicii. In curand voi depasi plafonul de 220 000 lei pana la care pot fi neplatitor de TVA. Ce pot face ... (vezi toată discuția)
Trecere la platitor de tva biasof90 biasof90 O societate neplatitoare de TVA la sfarsitul lunii decembrie 2015 depaseste pragul de 220 000 lei cifra de afaceri. Stocul de marfa este de 83 000 ron. ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - impozite, inchidere mariusduta mariusduta Este plin internetul cu 10 000 de discutii referitoare la PFA pe norma de venit, contributii sociale si impozitarea acestora. Cred ca nu exista nici o ... (vezi toată discuția)