avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... exploatare teren proprietate privata
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

exploatare teren proprietate privata

În baza contractului de concesiune între Primărie și o societate x la care consiliul local este asociat unic s-au predat bunuri imobile proprietate publica a municipiului/piețe.
În situația în care în respectivul oraș există un teren, proprietate privată a unei persoane juridice care vrea sa-l inchirieze, iar societatea x cu capital de stat ar dori exploatarea lui..... ar exista procedura pt administrarea acestui teren de către această societate care are în concesiune doar imobile domeniul public, activitatea sa fiind de interes public?

Alte discuții în legătură

Administrare teren privat? gillu gillu Buna seara. Intre o societate cu capital integral de stat si o primarie s-a incheiat un contract de concesiune avand ca obiect predarea unor terenuri ... (vezi toată discuția)
Transfer drept de administrare georgelgica georgelgica Care este temeiul legal pentru transferul dreptului de administrare pe care o societate comerciala il exercita asupra unor imobile, terenuri, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cumparare concesiune julianus julianus am un contract de concesiune pe 49 ani ,pe 3 ha pamant , dar as dori sa-l cumpar . Exista o lege ceva ca sa imi ofere aceasta posibilitate? (vezi toată discuția)